Ieškoti
Rodyti kainas su PVM mokesčiu
Visos kategorijos
    Meniu Uždaryti

    M12621 Monge BWILD Dog Adult Chunkies Grain Free Salmon with Pumpkin&Zucchini 400g

    Gamintojas: Monge

    Begrūdis ėdalas gabalėlių padaže su lašiša, moliūgais ir cukinijomis visų veislių suaugusiems šunims.

    SKU: 01M230105
    Gamintojo dalies numeris: Monge Bwild adult konservuotas pašaras su lašiša, moliūgais ir cukinijomis 400g
    EAN: 8009470012621
    Kiekis sandėlyje: Išparduota

    Monge Bwild Dog Grain Free begrūdis ėdalas gabalėliai padaže, lašiša su moliūgais ir cukinijomis.400g

    Sudėtis: šviežia lašiša 26%, kiaulių kepenys, vištų mėsa, lašišų taukai, mielių produktai, džiovinti moliūgai 2% (atitinka 8,6% šviežių moliūgų), džiovintos cukinijos 2% (atitinka 8,6% šviežių cukinijų), mineralai, bulvės, šviežios mėlynės, šviežios spanguolės, šviežios avietės, ksilooligosacharidai (0,1% XOS), yucca schidigera, spirulina (0,1%), gliukozaminas (0,019%), chondroitino sulfatas (0,01%).

     

    Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 8,6%, žali riebalai 6,2%, žalia ląsteliena 0,7%, žali pelenai 2,6%, drėgmė 79%. Metabolizuojamos energijos (Atwater): 1018 kcal/kg

     

    Maistiniai priedai/kg: vitaminas D3 434 TV/kg, vitaminas E 15,5 mg/kg, selenas (natrio selenitas 0,05 mg/kg) 0,02mg/kg, manganas (mangano sulfatas monohidratas 11mg/kg) 3,5mg/kg, cinkas (cinko oksidas 20mg/kg) 16mg/kg, varis (vario (II) sulfatas pentahidratas 5,5mg/kg) 1,4mg/kg, geležis (geležies (II) sulfatas monohidratas 35mg/kg) 11,5mg/kg, jodas (bevandenis kalcio jodatas 0,3mg/kg) 0,19mg/kg.

     

    Kaip šerti: Dienos normą patariama padalyti į 2 porcijas. Pradedant šerti Monge pirmą kartą, rekomenduojame pereiti nuo kito ėdalo palaipsniui, per 7 dienas, senojo ėdalo kiekį mažindami, o naujojo kiekį didindami. Šuo gali ėsti daugiau arba mažiau, tai priklauso nuo amžiaus, temperamento ir aktyvumo lygio. Ėdalas turi būti kambario temperatūros arba gali būti patiektas pašildytas. Šuns indelyje visada turi būti švaraus geriamo vandens.

     

    *
    *
    *