Ieškoti
Rodyti kainas su PVM mokesčiu
Visos kategorijos
    Meniu Uždaryti

    0,5kg BARF visaverčio pašaro visų veislių suaugusiems šunims BARFAS JAUTIENA SU SKRANDŽIAIS

    Gamintojas: Trixie

    Be grūdų, konservantų, dirbtinių dažiklių ir aromato bei skonio stipriklių. Stambiai sumalta. 

    SKU: ZVOL002
    Gamintojo dalies numeris: 0,5kg BARF visaverčio pašaro visų veislių suaugusiems šunims BARFAS JAUTIENA SU SKRANDŽIAIS
    EAN: 4702023322225
    Kiekis sandėlyje: Išparduota

    Be grūdų, konservantų, dirbtinių dažiklių ir aromato bei skonio stipriklių. Stambiai sumalta. 

    Sudėtis: įvairių jautienos skerdienos dalių nuopjovos, galvijų skrandžiai, trachėjos, stemplės.

     

    Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai – 18,0 %, žali riebalai – 11,0 %, žali pelenai – 1,1 %, žalia ląsteliena – 0,6 %, drėgnis -72,0%.

     

    Šėrimo instrukcija: Rekomenduojama pašaro norma parai šuniukui iki 12 mėnesių amžiaus   4-6 % jo kūno masės, paros norma suaugusiam  šuniui nurodyta lentelėje. Pašaro kiekis gali būti kitoks priklausomai nuo šuns amžiaus, veislės, temperamento. Šuns indelyje visada turi būti švaraus geriamo vandens.

     

     

     

    Suaugusio šuns svoris

     

    Rekomenduojama paros norma

     

    5 kg

     

    125 g

     

    10 kg

     

    250 g

     

    15 kg

     

    375 g

     

    20 kg

     

    500 g

     

    30 kg

     

    750 g

     

    Laikyti šaldiklyje -18˚ temperatūroje. Atidarius pakuotę būtina laikyti šaldytuve ir suvartoti ėdalą per 24 val.

     

    Saugumo instrukcija: Pašare gali pasitaikyti smulkių kaulų. Šėrimo metu nepalikite šuns be priežiūros. Po šuns šėrimo nusiplaukite rankas su muilu. Netinka žmonių maistui.

     

     Geriausias iki 2023 06 30 Partijos Nr.:20230104/0401/-2 Grynasis svoris: 0,5kg.

     

    Gamintojo Veterinarinio patvirtinimo numeris –LT 35-52-003. Kilmės šalis: Lietuva

     

    Pardavėjas: UAB „Žalioji banga“ Technikos g. 8B, Ilgakiemis, Kauno rajonas. +37062026040 info@zaliojibanga.lt

     

     

    *
    *
    *